Men oj oj oj......
Men oj oj oj.....Tokigt!!!
Trodde jag bloggade typ igår men nu visar det sig att det gått en hel vecka igen =)
Har så fullt upp med allt möjligt så jag glömmer både tid och rum på gott och ont. Vi njuter iaf av vår solen, har hunnit äta vår första mjukglass, hunnit träffa Mari 2 hela gånger (rekord för oss tror jag).

Detta är sista veckan som jag och Ebba är ledig måndag och tisdag, nästa vecka väntar jobb och förskola en dag till i veckan för oss. Jag kommer nu att jobba 80 %, men jag peppar mig med att det snart är semester och då ska vi vara hemma i många veckor och njuta. Sen hur det blir till hösten/vintern det får vi se då!!





Måndags mys.
Uppe med tuppen!!
Sen har det varit skojigheter hela dagen!!
Började på kyrkis med Emelie, Alicia, Erika och Ralf.
Lek, bus, sång, fika och prat.

Sen promenixade vi till P-kyrkan för att äta lite sopplunch, usch och hjälp vad jag kommer sakna allt detta när jag ska jobba mera. Men brudarn iaf varannan vecka kan vi luncha =)

Efter lunchen raggade vi upp Ebbas mormor och tog oss en lång promenad hem till Ebba´s gammel mormor, och efter lite snacks och prat promenerade vi hem igen så idag känner jag mig ganska duktig...Heja Evelina!!




Lek i parken.

Igår efter att frukosten hade intagits, tog jag och Ebba en promenad till stora lekparken. Som tur är borde vi väldigt nära den..Lyllo oss! =)
Det  märks stor skillnad på Ebba från förra året. Nu var det full fart överallt och allt skulle testas.
När vi var där ringde vi efter gammelfarfar Arne så han kom och "hängde" med oss.

Mest spännande av allt tyckte Ebba det var när hon kastade små stenar i bäcken ifrån bron =)
Efter lek i parken följde vi med g.farfar hem en sväng.