Naken???
Jaha nu får man sota igen för att man "råka" slänga alla (utom typ tio) kläder i sin garderob. Imorgon är det nämligen 30 årskalas och det verkar som att jag måste gå dit naken =) Köpte nån topp när jag var iväg på shopping och  förhoppningsvis kan jag matcha ihop det med något. Jag tror jag har en kartong med sommar kläder nere,måste nog springa ner och kika efter, med lite flyt ligger det något guldkorn där i.

Hittar jag inga kläder får jag väl sätta på mig löständerna då, kan ju göra mig dum och säga att jag trodde det var maskerad =)


Mer shopping!!
Stackars Ebba!!!
Hon har ju fått gå (krypa) utan skor jätte länge. Synd om henne tycker jag, smidigt tycker Ebba.
Frågade pappa om det inte fanns några gamla klenoder efter mig och minsann det gjorde det. Så när vi är ute och leker fungerar mina gamla slitna skor perfekt.
Men vi hittade ett par BILLIGA sandaler på H&M, kostade 59 kr. Då gör det inget om fötterna växer på en vecka.
Sjukt billigt om man jämför med alla andra skor jag sett.


Soliga fredag!!
Åhh vilken solig och härlig fredag det varit idag!!!
Jag och Ebba var hela fömiddagen i parken och lekte. Många barn att titta på där åt Ebba, hon har alldeles fullt upp att spana in alla. Dessutom tyckte hon det var hel skoj att leka i sandlådan, några snälla barn lånade ut några leksaker =)
Sen gick vi och lunchade med Thomas, sen hem och sov. Ebba sov och jag passade på att sätta mig och läsa lite i solen, så nu är jag röd som en kräfta =)


Leker i sandlådan.


Mellis dags!!...Blev lite majskrokar och en smoothie (innehåller vatten, banan och mango).

På eftermiddagen kom farmor AG och lekte med Ebba för då skulle jag få ha lite lyx igen, denna gång var det håret som skulle klippas lite. Blev bara topparna denna gång, tänkte klippa lugg men det är ju så skönt när man kan sätta upp allt om man vill nu när det är sommar.

Vi har lekt ute på gården enda fram till nattningen, en hel dag utomhus så himla skönt.
Och nej!! Naturligtvis är vi inte i solen hela tiden, vi har kläder som skyddar och solhatt på =)