De senaste dagarna......
De senaste dagarna ha vi bara njutit av det sköna vädret, poolen har varit fylld och det har badats för fullt =)
I lördags var vi iväg på kusin träff med Thomas, det var hans kusiner ifrån Sverige och Norge som träffades. Det blev en dag/kväll full med skojigheter, god mat och härligt väder. Ebba var vaken hela dagen/kvällen och fullt ös var det på henne, men bara vi satt oss i bilen för att åka hem slocknade hon omedelbums.


Ebba på kusinträffen.

På söndagen kom Ebbas faster M och lekte med henne, det blev en promenad sen ett stopp i Öje för att doppa benen. Massor med spännande små fiskar var det i vattnet, som inte gick att fånga =)
Men skönt var det att svalka sina ben, sem fortsatte färden hem där Ebba fortsatte att bada i sin pool.
Ebba kunde inte koppla av och sova på kvällen (värmen antog vi) så vi bar nere henne och hennes säng till källaren och då somna hon och sov så skönt hela natten fick till och med väcka henne nästan morgon. Det är hemskt skönt att ha ett extra sovrum nere som man kan sova i under sommaren, svalt och mörkt är det där nere.
Igår var vi hem till Mii och badade i hennes pool, skönt som bara den!! Willy och Elis var också där.
Nu blir det ju semester och många som åker bort och till hösten börjar några av oss att jobba men jag hoppas vi hinner ses iaf.


Mii´s härliga pool!!! Full med roliga leksaker,
Här kommer det!!
Här kommer det, lite bilder på mitt lilla pyssel jag gjort här hemma som jag skrev om tidigare.
Köpte lite nya blommor och fixade till Ebbas prinsess krona.


Lime gröna blommor som är så fina!! Bättre "live" än på bild.

På hyllan som jag satte upp i köket flyttas det om hela tiden, vet fortfarande inte om jag ska ha den där. Men nu har iaf hyllan fått lite nya blommor och en sockerskål full med rosblad, men nu har bladen börjat torka ihop lite så jag måste ut och plocka fler och fylla på =)Dåligt med uppdatering nu!!
Ja jag vet det är dåligt med uppdatering  bloggen nu, men solen skiner och dagarna är ljuvliga så jag har inte tid eller ork att sitta vid en dator och blogga ordentligt just. Vi har en liten, liten blogg paus.
 
Men vi mår hur som helst alldeles utmärkt och njuter som bara den av det härligt vädret!!!
Hörde att denna TOK värme skulle hålla i sig till nästa måndag sen skulle det bli lite kallare igen, så nu gäller det att ta vara på dessa dagar.

Kram♥