Sko shopping!!
Igår begav jag och Ebba oss ute på en liten promenad, vi hade tänk gå och shoppa lite nya pyjamaser.
Men men men men.....På väg dit gick vi förbi Linda och där ute på gården satt hon, Giggs, Bimbo och Ranger så vi stannade till och pratade lite grann. Ebba hon passade på att sno åt sig en "prydnads hund", hon tyckte att lyktan som hunden hade i munnen var så fin. Det hela slutade med att Linda skickade med oss både hund och lykta hem. Tack tack snälla Linda, dock har tyvärr lyktan blivit kastad några gånger i backen och är i tusen olika bitar nu.

För ovanlighetens skull började det ju regna ute så vi skyndade till klädaffären så vi inte skulle bli blöta, gick omkring där inne och kika men dom höll på att flytta om alla barnkläder så vi gick lika snabbt ut igen, får gå förbi en annan dag igen.
Vi gick istället till sko affären och köpte ett par skor till Ebba, vi har spanat in dem för och nu var de på rea. JIHO!!!




Efter lite lunch och middags sovning tog vi cykel och drog ut på en liten tur, upptäckte dock att det var lite luft i hjulen så vi cyklade till Thomas jobb och pumpade däcken (och så tog vi lite fika).
Vi for vidare till Emma och Robert, sprang upp och hälsade på dem. De får så himla fint i sin lägenhet!!!
Sen for vi hem igen, efter ett tag kom Thomas hem och då drog vi ut på andra äventyr =)
Men först hann vi äta lite köttfärssås och då blir man orange ÖVERALLT!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress