Premiär
Idag har vi först varit hos mormor och morfar och badat i en gummibåt. Morfar blåste upp den och fyllde den med vatten, det gick finemang det!!! Badade och badade och skvätte vatten!! Åt sen lite mat och sov middag. Sen var det nästa äventyr som stod på schemat. Thomas hade nämligen lyckats sluta lite tidigare idag så han, jag, Ebba och Martin packade in oss i bilen och drog till en härlig sandstrand. Första doppet för Ebba på en riktig strand!! Hon trivdes med att sitta i vattnet och gräva i sanden.

Enda problemet för ALLA myggor som försökte ÄTA upp oss på vägen ner till stranden, det är en liten bit att gå ifrån där man parkerar bilen. Bara vi parkera och hoppa ur bilen var vi omsvärmad av mygg...USCH USCH!!! Fick små springa ner till stranden, som tur var slapp vi dem där iaf. Sen samma sak när vi skulle tillbaka, fick sitta och slå mygg i bilen när vi åkte därifrån.


Beachen.
Emma

åh vad mysigt!! :) önskar jag också kunde komma iväg och bada snart.. tyckte förresten jag hörde ebba tidigare när jag var hem till mamma ;)

kram på er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress