Men vad har vi gjort idag då???
BADAT!!!
Känns som att alla inlägg i den här bloggen blir lika nu för tiden =)
Men visst är det HÄRLIGT att man kan skriva att Ebba badar och badar, lite avundsjuk är jag för jag får inte plats i hennes pool måste nog ta och köpe en stor pool till mig själv.

Hade lite sällskap av mamma och mormor som kom hit och drack kaffe med mig och jamla lite medan Ebba sov

Det var helt UNBERBART att vara iväg och bada igår, då jag ÄNTLIGEN fick dyka i vattnet, å så jag saknat det. Det är en så skön/härlig känsla!! Tror inte jag badat utomhus på 2 år (2 somrar) men jag tycker inte om att åka till offentliga badplatser och då blir det så. Önskar jag hade en hemlig, alldeles egen badplats som jag kunde åka till och bara vara.

Nej ni nu hade jag tänkt att jag skulle dammsuga, för det har jag verkligen ingen lust att göra på dagtid. Men jag har verkligen ingen lust nu heller så det kanske bli imorn bitti istället. Eller vet ni vad jag kanske helt och hållet skiter i det!! =)
Känns som att jag vill vara ute och njuta nu medan solen och värmen är här. Alla batterier ska laddas så man är full med energi inför hösten och vintern, och då är inte städning så himla prioriterat.

Nej ni natti natti på er!!!
Vi får se om jag vaknar upp med ett ny städat hem eller hur det blir!! =)


Emma

kikar absolut förbi nästa gång =)

önskar också mor & far kunde införskaffa en pool, gud så underbart!!! får se om jag lyckas få med robert och åka & bada någon dag framöver, men han gillar heller inte badplatser med mycket folk så jag får klura ut ett bra ställe ;)



kramkram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress