Baby sång

Idag har vi varit iväg på baby sång igen, det är så mysigt.  Barnen och även mammorna (hi hi) blir  trötta när vi sjungit klart, så det är tur att det finns kaffe att köpa så man kvicknar till =)
Efter sången och fikan tog jag o Ebba oss en liten promenad i den sköna höst solen. Mamman behöver röra på sig och Ebba behöver sova, två flugor i en smäll=)

När vi kom hem fortsatte Ebba sova (kors i taket!) så jag slängde fram jord och ljung och skyndade mig att göra lite höstfint i krukorna, hann även dona lite mer för hon sov ett tag till och chockade sin mamma.
Kategorier: Ebba,Skratt

Vi fyndat lite nya höst/vinter saker. Jag, Ebba o Erika var nämligen på Lindbergs årliga höst utförsäljning. Shoppade ett par tossar och ett par vantar till Ebba denna gång, men måste nog gå förbi nu någon dag och köpa en mössa till lill tjejen också.


I fredags fick vi höra Ebba "skratta" för första gången, vi satt och jollade/tokade oss med henne och då skrattade hon till. Det lät super mysigt!!♥
Kategorier: Ebba,Kom igen!!

 

Jag länkar till Uppdrag barn, ett samarbete mellan Childhood och vattenfall och bidrar då automatiskt med 20kr.

Varför inte göra detsamma?!


Kategorier: Fina ting!!,Prinsessor till en prinsessa

Självklart ska en liten prinsessa ha prinsess pyjamas att sova i, dessa fina kommer ifrån H&M.♥

Kategorier: Fina ting!!,Framsteg...

I lördags tröttnade Ebba på att ligga på rygg och snurrade därför över till mage, men sen blev det lite besvärligt att komma tillbaka till rygg. 
Så nu måste här passas lite mer =)

Marie!! Hon har "hittat" händerna lite grann också...Duktig va??? =)
Kategorier: Ebba,Så fint så....!!!

Här om dagen beställde jag ett halsband som är så fint!!
Halsbandet gör en tjej som heter Maria, besök henne på bloggen inredningsgalen.Bilderna kommer ifrån bloggen inredningsgalen.


Kategorier: Fina ting!!,12 veckor

Oj så fort tiden går lill tjejen har nu hunnit bli hela 12 veckor gammal.  Nu ler och "pratar" hon för fullt, sover hela nätterna men inget om dagarna (bara korta stunder) och ammar stup i ett =)Försöker ta mig framåt men det går inte så bra.....Men snart så...skam den som ger sig =)
Kategorier: Ebba,Åhh

Åhh vad jag älskar att vakna upp med en leende tös brevid mig i sängen ♥
Kategorier: Ebba,Tjingeling!!

Välkomna in till oss.

Jag som skriver bloggen heter Evelina och bor i Edsbyn i vackra Hälsingland tillsammans med min sambo Thomas och våra tjejer Ebba 9 år och Ellie 5 år.


Kontakt:flickornae@gmail.com

INSTAGRAM