Dagen efter dagen igår =)

Tack tack tack för alla fina och bra paket som vi fick igår. Det blev en heldag med firande med massor av nära och kära.
Vi började dagen med julfrukost hemma hos Ebba´s farfar med familj, det blev även fika och julklapps utdelning naturligtvis. Sen åkte vi till Ebba´s farmor  på lite jul lunch, hon hade även lånat en massa gamla diabilder som vi tittade på. Såg bland annat bilder ifrån när min mamma var lucia (så tjusig så!) och massa bilder på annat folk som man känner igen...ha ha ha skoj att se!!!
Sen åkte vi hem till oss och åt  julmiddag med farmor, farbror  mormor, morfar, morbröderna, "moster" Emma och gammelfarfar till Ebba. Sen blev det julklapps utdelning, fika, glögg och massor med jul godis.

Det blev en LÅNG dag för Ebba som knappt sov något alls under dagen......Men det var en lång HÄRLIG dag med alla nära och kära.

Idag tog vi oss en rejäl sovmorgon, för det tyckte vi att vi var värda =)

Just nu sover Ebba lite middag sen ska vi klä på oss och åka tíll min mormor och fira med släkten på mammas sida...Vilken lycka att få fira ännu en dag!!

Lägger ut lite bilder sen,  jag la nämligen kamera sladden på något bra ställe när jag städade. Ett så bra ställe att jag inte hittar den nu =)

Ännn en gång TACK för alla julklappar som vi fick!!

susan & tyra

hoppas du har haft en bra jul :)



kramar <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress