Snart ska här firas!!
Snart ska här firas!! 
Nu ligger vi och små slöar i sängen (Ebba sover), måste ju vila om man ska orka fira in tolv slaget. Vad lång denna dag helt plötslig kändes, klockan är ju bara ca 14.30. Än är det några timmar kvar tills midddagen serveras, jag längtas för det ska bli SÅ GOTT!! Tror att T shoppat lite smått och gott att dricka till också....Hoppas han köpt champagne!!

Har ni klurat ut några nyårs löften än då?? Vet inte om jag vågar ge några löften, brukar bli så svårt att hålla dem. Fast i och för sig om jag skriver dem här så håller ni väl koll på mig??

Bara Ebba vaknar ska vi äta lite "mellanmål" sen ska vi fixa till oss inför kvällen, leta fram varsin klänning. Ebba har en massa fina, det ser värre ut i mammans garderob. Men något ska vi nog kunna hitta =)

Om vi inte ses innan så:

GOTT NYTT ÅR!!!!

Strax!!!
Strax om inte alls så jätte många timmar är det ett nytt år.....Detta år har bara runnit iväg, det har gått jätte fort.
Halva året har vi haft Ebba med oss eller nu ljög jag,  hon var med första halvan också fast då vilandes i min mage. 
Tänk så man funderade då när hon låg där inne och "jäste".  Nu har hon redan hunnit bli 6 månader (snart 7) och det händer så mycket med henne hela tiden. Ibland får jag lite små panik att tiden går så fort.

Jag ser framemot ett nytt spännande år med massor av skojigheter!!


Här kommer jag!!!!
Nu tar jag mig framåt med halv skakiga armar.


Sitter och leker med några av mina julklappar.

Vår shopping!!
H&M´s vår katalog kom ju som bekant igår och genast blev man tok shopping sugen. Det är ju bara det att jag redan beställt ur vårkatalogen, fick ju förbeställa men jag kommer inte riktigt ihåg vad jag beställde...Hoppsan!! Så nu var jag ut på H&M´s hemsida för att kolla mina olevererade varor och då hade jag inga sådana för mitt paket var redan på väg. Jippi!! Så snart får jag se vad jag shoppat till mig och Ebba.

Men jag vill mig minnas att jag iaf beställde detta (tror jag) :